Skruva Teknik AB driver en mekanisk verkstad inriktad på legotillverkning och finns i Bjuv, i nordvästra Skåne. Här i den aktiva Öresundsregionen har vi nära till logistikcenter för både lastbil, flyg och sjöfrakt men också till stora kluster av kunder och specialister.

I våra lokaler har det tillverkats stålkonstruktioner och skruvtransportörer sedan 1974, och dessa har exporterats över stora delar av världen. Fram till 2002 var vi en produktionsenhet i det ursprungliga företaget Siwertell, efter olika ägarbyte senare benämnt Consilium, BMH Marine, MacGregor Bulk, Cargotec och nu återigen Siwertell.

2002 togs verksamheten över av personalen och Skruva Teknik AB bildades. Sedan 2008 ingår bolaget i Sundet Industrier.

Vi har ett 40-tal medarbetare och deras yrkesskicklighet och långa erfarenhet är grunden i vår verksamhet. Vi har dessutom ett nära samarbete med våra 2 systerbolag inom Sundet Industrier, och med ca 130 medarbetare på 3 orter i Skåne kan vi erbjuda kompletta tillverknings- och montagetjänster.

Läs gärna mer om Vårt Erbjudande, Våra Resurser och Sundet Industrier. Tveka inte att fråga oss om du vill veta något mer!