Om oss

Vi tillverkar allt från en enskild transportskruv till flera hundra meter långa skruvtransportörer.

Vi är med er hela vägen från idé till färdig produkt!

Se mer under Vårt erbjudande!

Skruva Teknik sedan 50år

På Skruva Teknik AB har det tillverkats transportskruvar och skruvtransportörer i 50 år. Skruva har idag ca 40 anställda och stora resurser i form av yrkesskicklighet, erfarenhet, stor verkstad, flexibel maskinpark och väldigt bra lyftmöjligheter. Skruva Teknik AB kan hantera såväl små som riktigt stora objekt och har smidigheten och kompetensen som krävs för att arbeta med specialobjekt, prototyper och korta serier. Hela vägen från idé till färdig produkt.

Vår historia

Verkstaden har funnits på samma plats sedan 1970-talet. Fram till 2002 bedrevs verksamheten som en produktionsenhet i företaget med det ursprungliga namnet Siwertell AB. Skruva Teknik AB etablerades 2002 och ägdes till en början av de anställda.

2008 köptes bolaget av Sundet Industrier AB och 2022 tog ägaren av Sundet Industrier in 2 nya delägare och Skruva Teknik ägs numera av deras gemensamma bolag Malmöhus Invest AB.

Lokalerna

Skruva Teknik förfogar över 4800 kvadratmeter uppvärmda produktionslokaler fördelade på 4 hallar med stora lyftmöjligheter.