Om oss

Ofta tillverkar vi kompletta skruvtransportörer och för att kunna göra detta har vi en komplett produktionsanläggning där vi nästan utför allt arbete in-house. Se mer under Vårt erbjudande!

Skruva Teknik sedan 1977

På Skruva Teknik AB har det tillverkats tunga stålkonstruktioner och skruvtransportörer sedan 1977. Skruva har idag ca 40 anställda och stora resurser i form av yrkesskicklighet, erfarenhet, stor verkstad och flexibel maskinpark. Skruva Teknik AB kan hantera såväl små som riktigt stora objekt och har smidigheten och kompetensen som krävs för att arbeta med specialobjekt, prototyper och korta serier.

Vår historia

Verkstaden har funnits på samma plats sedan 1970-talet. Fram till 2002 bedrevs verksamheten som en produktionsenhet i företaget med det ursprungliga namnet Siwertell AB. Skruva Teknik AB etablerades 2002 och ägdes till en början av de anställda.

2008 köptes bolaget av Sundet Industrier AB och 2022 tog ägaren av Sundet Industrier in 2 nya delägare och Skruva Teknik ägs numera av deras gemensamma bolag Malmöhus Invest AB.

Lokalerna

Skruva Teknik förfogar över 4800 kvadratmeter uppvärmda produktionslokaler fördelade på 4 hallar med stora lyftmöjligheter.